left

Damespruiken

Henry Margu catalogus

Henry Margu Technische catalogus

Henry MARGU

Ons assortiment van Henry MARGU van Elite Coiff is het eindresultaat van 40 jaar ervaring en ons voortdurend verlangen naar evolutie.

Met unieke modellen, een brede keuze aan kleuren en haarsnitten en actuele trends beantwoordt deze collectie aan wat een vrouw verwacht en past het in verschillende budgetten.

Uw welzijn is onze grootste zorg.

Het assortiment van Henry MARGU is ons antwoord. Het is modern en betaalbaar voor iedereen en combineert comfort met schoonheid.

NJ Glamour catalogus

NJ catalogus

NJ

De pruiken van NJ Paris: kwaliteit en stijl

De firma NJ Paris, die al 20 jaar speler op de markt is, wordt vanaf nu ook op internationale schaal verdeeld.

Een multidisciplinair team (haarexpert, visagist, kleurspecialist en designer) stellen een gevarieerd gamma voor aan vervangend haar. Met aandacht voor de evolutie in de mode en trends vernieuwt NJ Paris elk jaar opnieuw om te voldoen aan de eisen van de markt en kwaliteitsproducten aan te bieden. Het resultaat mag er zijn: een collectie van meer dan 70 modellen voor esthetische en natuurlijke pruiken en 80 kleuren.

NJ Paris heeft het revolutionaire concept “Dermafix®” ontwikkeld en gepatenteerd, een speciale hechtingswijze die zorgt voor een natuurlijke en comfortabele fixatie van haar pruiken.

Omdat het een buitengewoon product is, moesten we absoluut de creaties van NJ Paris opnemen in ons aanbod om een perfect antwoord te kunnen bieden aan alle aanvragen die we krijgen en om een performante en aangepaste oplossing te kunnen vinden.

Raphaël PERRIER

De bijdrage aan de Haute Coiffure voor vervangend haar.

De kleuren en haarmodellen, niets werd aan het lot overgelaten: ze weerspiegelen perfect de huidige trends van de Haute Coiffure. We mogen niet naast het opmerkelijke werk kijken dat werd verzet voor de meest natuurlijke kleuren met, jawel, zeer subtiele ‘’uitgroeieffecten’’ die zorgen voor een natuurlijk en licht effect.

De samenwerking met Raphaël PERRIER (viermalig wereldkampioen in de kapperswereld, partner bij de meest prestigieuze modeshows), die de beste productieateliers bezit, resulteert in een totaal ongeziene zoektocht naar bijzonder innovatieve materialen. Zo werd de ‘’high technology’’ haarmuts vervaardigd, deels met behulp van een revolutionair antibacterieel materiaal, speciaal ontworpen voor het assortiment van Raphaël PERRIER. De weefsels en voeringen, die zorgvuldig uitgekozen werden voor een hoge kwaliteit, bieden een maximaal comfort. De mengeling van ‘’natuurlijke haren met hogetemperatuurvezels’’ is eveneens een belangrijk kenmerk van dit assortiment, voor uitzonderlijke resultaten en sensaties.

Het assortiment Raphaël PERRIER stelt u twee collecties voor: de ‘’Premiumcollectie’’ met 11 modellen die stuk voor stuk vervaardigd zijn uit een mengeling van natuurlijk haar met hogetemperatuurvezels en de collectie ‘’Paris’’ met 5 modellen van 100% hogetemperatuurvezels.

Bezoek de officiële site