left

Kapsalon

Het concept van Meijka’s hair & beauty salon is de mens als een geheel te zien. Zit u niet goed in uw vel dan zal dat aan de huid en aan het haar te zien zijn.
Heeft u stress en daardoor haaruitval of haaruitval en daardoor stress? Onze zorg is dat u er in het totaal goed uitziet. Als het haar erg dun is of u heeft haarverlies, kunnen wij er voor zorgen dat u door verschillende keuzes een oplossing uitkiest die het beste bij u past.

We dragen zorg voor een mooi haarwerk als u last heeft van haaruitval door bijvoorbeeld chemotherapie, medicatie, alopecia, littekens, bestralingen, etc.

Het team van Meijka’s hair & beauty salon bestaat uit echte haarexperts en is partner van het internationale netwerk van Clinique du Cheveu. Door onze jarenlange ervaring met haarproblemen kunnen we u begeleiden in het maken van een keuze voor een haarwerk, haarstuk of behandeling. Met een team van professionele kappers, haarwerkspecialisten en schoonheidsspecialisten kunnen we u de ideale oplossing aanbieden. Dankzij de ‘Dermafix’-technologie is uw haarprothese comfortabel, mooi, licht en blijft ze stevig zitten.
Bovendien ogen onze haarwerken en pruiken heel natuurlijk. Het assortiment is gevarieerd en wordt elk seizoen vernieuwd. U kunt uw pruik ook opmaken alsof het uw eigen haar is. Wij bieden eveneens een tulband aan als oplossing voor ‘s nachts.

We kunnen een confectie haarwerk leveren binnen 2 werkdagen en een maathaarwerk binnen 12 weken. Tevens geven we 6 maanden garantie op het door u aangeschafte product*

Onze knowhow, die voortdurend wordt bijgewerkt en gekoppeld is aan de vooruitgang die geboekt wordt in de technologie, maakt het mogelijk een doeltreffende en persoonlijke oplossing te vinden voor elk probleem met haaruitval. De haarcorrecties die wij uitvoeren, zijn volkomen onzichtbaar.
U hoeft alleen maar langs te komen, wij stellen u een oplossing voor die is aangepast aan uw voorkomen en uw budget.

De gesprekken en behandelingen zullen in een aparte ruimte in de salon plaatsvinden. Hierbij is het eerste gesprek gratis. U kunt altijd binnen 5 werkdagen terecht voor uw eerste afspraak.

We hebben direct diverse haarwerken uit onze voorraad leverbaar. Zit uw exacte kleur er niet bij, dan wordt die besteld (binnen 2 werkdagen leverbaar) of gemaakt in de kleur die u wenst (levertijd 8-10 weken).

Mocht het nodig zijn, kunnen de behandelingen ook bij u thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden. Ook komen we indien gewenst bij u thuis voor het modelleren van het haarwerk.

Geschiedenis

In 2002 hebben Esther en Ilse de deuren geopend van Meijka’s Hair & beauty salon.
Al gauw werden de kapsalon en schoonheidssalon, aangevuld met haarwerken, pruiken, haarextensions en nog wat later met haaranalyse’s en hoofdhuidbehandelingen bij haaruitval.

In 2012 is de salon verhuist naar de Burg. van Houtplein 45, waar de salon beter uit kan groeien met de specialiteiten die aangeboden worden.

De haarwerken en de haarkliniek groeien, de specialisaties verdiepen zich en nieuwe innovaties vinden plaats binnen Meijka’s. Men merkt dat aan de professionaliteit, het aanbod wat steeds vernieuwd, waardoor men de beste opties krijgt. En dit ook betaalbaar blijft.

 

U krijgt daarom altijd een passend en persoonlijk advies. Kortom: aandacht voor uw huid en haar.