left

Nieuws

Tulbandcollectie herfst/winter 2022-2023

Onze tulbanden zijn speciaal ontworpen om uw verzwakte hoofdhuid te beschermen na haaruitval of chemotherapiebehandeling. Tulbanden zijn een alternatief voor je pruik voor momenten van ontspanning.
Thuis, ‘s nachts en zelfs in de stad zullen tulbanden je kaalheid markeren, terwijl je toch onderscheidend blijft.

Ontdek hier de catalogus

Lire la suite

Lees hier de laatste reviews!

Lieve Esther,
Sinds vrijdag draag ik met trots een haarstuk, niemand die het trouwens ziet of opmerkt, zegt dus veel over jouw kundigheid en kwaliteiten. Zelfs mijn jongens van 14 en 17 jaar hebben niets in de gaten. En wie wil dit nu niet een haarwerk dat er zo natuurlijk uitziet dat het niet eens opvalt!
Heeft me in het begin wel veel moeite gekost om over te gaan van extensions naar een haarstukje. Mijn probleem kon niet worden opgelost met extensions aangezien ik heel dun haar heb en mijn hoofdhuid van boven goed te zien is. In het begin zaten ze nog vrij mooi maar na 2 maanden gaan ze zakken en wat heeft het mij veel moeite gekost om met mijn eigen haar de waxen te verstoppen achter mijn eigen haar. Angst dat mijn hoofdhuid te zien was spookte de hele dag door mijn hoofd, ik kon dagdromen als ik vrouwen zag met mooi haar. Maar ik kan nu ook pronken, wat ben ik trots en het belangrijkste het zit gewoon de hele dag goed. Ik hoef niet meer tussendoor mijn haren bij te kammen of weer mijn haar te verzuipen met haarlak. Zelfs mijn man moest 2x goed kijken, hij zei nog ‘ ik zie nu alleen maar heel veel haar’.
Bij onze eerste telefonische contact gaf jij mij al een vertrouwd gevoel, ook bij mijn intake. Door je eerlijkheid, advies en de mogelijkheden was ik al heel snel om en ik kon niet wachten op mijn haarstukje. Ik heb nachten slecht geslapen van de spanning, is toch ook niet niets maar als ik dit had geweten was ik jaren geleden voor een haarstukje gegaan. Ik hoef mijn kruin niet meer te verbergen, mijn haar is niet meer stug van de haarlak en nu kijk ik te vaak in de spiegel omdat ik trots ben om mijn nieuwe volle en vooral natuurlijk ogend haar. ik ga weer zelfverzekerd door het leven met mijn haarwerk, het geeft me rust en ik hoef me geen zorgen meer te maken dat mensen kunnen zien dat ik een haarprobleem heb.
Bedankt Esther voor je advies, service,  en het teruggeven van mijn zelfvertrouwen. Ik voel me veel zekerder en wat ben ik trots op mijn nieuwe IK!
Ps voor iedereen die twijfelt… GEWOON DOEN!
Lire la suite